Αρχική Σελίδα

Hubei Holy Biological Co., Ltd.

Κίνα Hubei Holy Biological Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Hubei Holy Biological Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Πήρα τη συσκευασία μου. Πολύ γρήγορα. Πρώτη φορά. Καμία παρενόχληση. Σας ευχαριστώ για την υπομονή σας. Θα κάνω λίγο περισσότερες διαταγές σύντομα.

—— Robert από τις ΗΠΑ

Η ναυτιλία είναι καταπληκτική, και τα προϊόντα έφθασαν σε μόνο 4 ημέρες. Και η ποιότητα είναι πραγματικά υψηλή. Ανατροφοδοτήστε από τους πελάτες μας είναι όλοι θετικός. Ευχαριστίες!

—— Rafael από τη Βραζιλία

Είμαι Online Chat Now

Hubei Holy Biological Co., Ltd.

1 2 3
Hubei Holy Biological Co., Ltd. Hubei Holy Biological Co., Ltd. Hubei Holy Biological Co., Ltd.

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Holybiological
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~150
Ετήσιες πωλήσεις : 7,000,000-8,000,000
Ιδρύθηκε Έτος : 2006
Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Η ιερή βιολογική Co. Hubei, ΕΠΕ είναι επαγγελματική επιχείρηση, η οποία ειδικεύτηκε να αναπτυχθεί, κατασκευαστικός, διανέμοντας τις στεροειδείς σκόνες ορμονών και προηγμένη τη intermediates.with τεχνολογία και τον εξοπλισμό παραγωγής, την ισχυρή τεχνική δύναμη, το πρώτης τάξεως εργαστήριο και τον εξοπλισμό επιθεώρησης. Ιερός βιολογικός έχει αναπτυχθεί σε ένα επαγγελματικό εργοστάσιο κατασκευαστικός τις αναβολικές στεροειδείς σκόνες με τις προσπάθειες και τη συμβολή αρκετών ετών των πεπειραμένων τεχνικών στις διαφορετικές περιοχές.

Ιερός βιολογικός ειδικεύεται να κατασκευάσει τις αναβολικές στεροειδείς ακατέργαστες σκόνες ορμονών συμπεριλαμβανομένου Propionate τεστοστερόνης, τεστοστερόνη Enanthate, οξικό άλας Trenbolone, Boldenone Undecylenate, Oxandrolone, Propionate Drostanolone, Methandienone, Oxymetholone, Stanozolol, Nandrolone Decanoate, Methenolone Enanthate και ούτω καθεξής. Υψηλός - η ποιότητα, η ανταγωνιστική τιμή, η γρήγορη παράδοση και καλύτερες pre-sale και η υπηρεσία μεταπώλησης είναι η υπόσχεσή μας στους πελάτες. Χρησιμοποιούνται ευρέως στις βιομηχανίες όπως τα φάρμακα, τρόφιμα, ποτά, καλλυντικά, συμπλήρωμα τροφίμων, προϊόν υγειονομικής περίθαλψης.

Ιερός βιολογικός ακολουθεί πάντα το στόχο «ικανοποιητικού του πελάτη και της ποιότητας πρώτα». Με πολλούς καλούς πελάτες μορφής φήμης και εμπιστοσύνης, τα προϊόντα μας έχουν εξαγάγει στις ΗΠΑ, τη Βραζιλία, τον Καναδά, τη Γερμανία, το UK, την Ισπανία, την Αυστραλία και πολλές άλλες περιοχές. Χτίζουμε τη μακροπρόθεσμη σχέση συνεργασίας με όλους τους πελάτες.

Ιερός βιολογικός έχει αναπτυχθεί και έχει παραγάγει υψηλός - ποιοτικά προϊόντα υπό τους stric όρους της κκπ. Στον ποιοτικό έλεγχο και στην εξασφάλιση ποιότητας δίνεται η προτεραιότητα προκειμένου να καλύψουν τις διεθνείς προδιαγραφές φαρμακοποιιών και τις απαιτήσεις του ειδικού πελάτη. · Η μέθοδος ανάλυσης για τη δοκιμή των υλικών μας επικυρώνεται για να δώσει τα αναπαραγώγιμα αποτελέσματα· Όλες οι αναλυτικές διαδικασίες δοκιμής και οι διαδικασίες κατασκευής είναι καλά τεκμηριωμένες και η αναθεώρηση αναλαμβάνεται σύμφωνα με το διευκρινισμένο πρωτόκολλο. · Η ανάλυση τάσης του καθαρισμένου νερού και τα τελικά προϊόντα διατηρούνται. · Η μελέτη σταθερότητας είναι μια πολύ σημαντική περιοχή του ποιοτικού assuance. συνεχώς βελτιώνει την ποιοτική διαχείριση μέσω του μέσου ενός πλήρους, προηγμένου, επιστημονικού ποιοτικού συστήματος διαχείρισης σύμφωνα με την τρέχοντα κκπ, εθνικός και τα διεθνή πρότυπα. Εγγυώμαστε ότι κάθε προϊόν θα κατασκευαστεί υπό αυστηρούς ελέγχους, οι οποίοι ανταποκρίνονται με συνέπεια στα παρόντα πρότυπα της ασφάλειας, της αποτελεσματικότητας, της ποιότητας και της αγνότητας. Η ποιότητα είναι μια συνειδητή υποχρέωση και ένας μόνιμος στόχος να ταιριαχτεί με η υψηλή προσδοκία των πελατών μας. Η τελειότητα στα ποιοτικά συστήματα θα επιτευχθεί μέσω της προσπάθειας ομάδων με το εκπαιδευμένο προσωπικό. Η ποιότητα είναι ευθύνη όλων των προσώπων που συμμετέχουν στην κατασκευή.
Τώρα, ιερός βιολογικός συνεχίζει την ανάπτυξη υψηλής ταχύτητας του και συμβάλλει πολύ στην Ε&Α των νέων προϊόντων του και τη βελτίωση της ποιότητας. Κάτω από την αξιοπιστία και τη win-win αρχή, ιερός βιολογικός θα αφιερώσει στην καινοτομία πολιτισμού για να παρέχει τα άριστα προϊόντα και την καλύτερη υπηρεσία στους πελάτες μας.
Όλος ο υπάλληλος που εμμένει στην επιχειρησιακή φιλοσοφία «της ποιότητας που μπροστά», εμείς έχουμε καθιερώσει τις μακροπρόθεσμες και σταθερές συνεταιριστικές σχέσεις με πολλές επιχειρήσεις στις εσωτερικές και υπερπόντιες αγορές. Με τα ανώτερα προϊόντα και τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες, οι όλοι ευπρόσδεκτοι φίλοι μελών προσωπικού μας ειλικρινά για να μας επισκεφτεί για τη διαπραγμάτευση και συνεργασία για να δημιουργήσει έναν καλύτερο αύριο.

 

Κίνα Hubei Holy Biological Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Στοιχεία επικοινωνίας
Hubei Holy Biological Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Alice

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)